Vreme čitanja: oko 1 min.

Brutalna partija Miroslava Raduljice: Srbin ubacio 22 poena, za "dlaku" mu izmakao dabl-dabl

Vreme čitanja: oko 1 min.

Raduljica igrao kao preporođen nakon odlaska iz Crvene zvezde i dolaska u Grčku, i iz partije u partiju pokazuje da u njemu još uvek ima "košarkaškog žara", uz već neosporivo iskustvo

  • 4
KK Crvena zvezda - KK Mornar Miroslav Raduljica Foto: MN Press/Ivica Veselinov

Košarkaši Marusija savladali su ekipu Apolon Patron sa 75:69, u okviru osmog kola grčkog košarkaškog šampionata.

Dosta neizvesno je bilo tokom većeg dela meča, da bi na kraju, Marusi vođen sjajnim Miroslavom Raduljicom ipak stigao do važnog trijumfa na gostujućem terenu.

Nekadašnji srpski reprezentativac završio je meč sa čak 22 ubačena poena, a dabl-dabl učinak izmakao mu je za svega tri skoka, s obzirom na to da ih je "sakupio" sedam.

Inače, Raduljica igrao kao preporođen nakon odlaska iz Crvene zvezde i dolaska u Grčku, i iz partije u partiju pokazuje da u njemu još uvek ima "košarkaškog žara", uz već neosporivo iskustvo.

Kada je reč o Marusiju, ovo je njihova treća pobeda ove sezone, i nalaze se na 10. mestu sa skorom 3-5. U narednom kolu, Raduljicu i ekipu očekuje meč protiv Arisa, koji je na programu 3. decembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smokva

    26. novembar 2023 | 22:23

    Svaka cast raduljici za igru, sobzirom da ga je zvezdin rezim unistavao godinu dana. Niista novo, uvek je tako bilo da svi koji odu iz zvezde se preporode. Zato sto funkcioneri jednostavno ne shvataju kosarku. Isto tako i navijaci, najbrojniji su a ne mogu da napune halu ni sa poklonjenim kartama, a i to malo sto napune pobegnu pred kraj meca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA