Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši centar Partizana priznaje: "Lesor me je učinio boljim igračem"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"On je vrlo težak igrač za suočavanje, agresivan u odbrani, sa dobrom energijom"

  • 1
Dušan Miletić i Ognjen Kuzmić Foto: MN Press

Bivši centar Partizana Dušan Miletić razgovarao je za "Jurohups" i otkrio pojedine detalje iz svoje karijere, koji se posebno odnose na period u crno-beloj opremi.

Momak rodom iz Kosovske Mitrovice svoje mesto na košarkaškom nebu tražio je putem Sloge, preko beogradskog tima i Borca do inostranog angažmana. Najpre u Đironi, potom i u Slasku za koji trenutno nastupa u Poljskoj i Evrokupu.

Tokom 2019. godine Miletić je pojačao crno-bele, međutim nije imao ogromnu ulogu u timu pa je pozajmicama u Borcu probao da pronađe svoj put. Prisetio se stameni centar svoje poslednje sezone, kada je sarađivao ne samo sa Željkom Obradovićem, nego je mogao da uči i od Matijasa Lesora, koji ga je učinio boljim igračem, prema sopstvenom priznanju.

- Lesor je vrlo težak igrač za suočavanje, agresivan u odbrani, sa dobrom energijom. Igrati protiv njega je veoma dobro, posebno na treningu gde sam mnogo učio, uz dosta kontakta i borbom pod košem sa njim - rekao je Miletić.

Dušan je u razgovoru za "Jurohups" pričao i o šokantnoj pobedi Borca nad Partizanom, u vreme kada je on bio na pozajmici u Čačku.

- To je bila naša prva utakmica u ligi. Bila je to veoma bitna pobeda, posle smo to opet učinili na domaćem parketu - izjavio je Miletić.

(Telegraf.rs / S.I.)

Video: Miletić: Hoćemo protiv Limoža da pokažemo pravo lice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Зоран

    28. novembar 2023 | 15:16

    Ниси се ти момче суочио самном..Да си у Саватићу играо баскет пре 30 година,знао би шта је игра...какав Лесор😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA