Vreme čitanja: oko 1 min.

Druga najefikasnija partija Tristana Vukčevića od kako je obukao dres Partizana: Pogodio je šest trojki

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prošle sezone zabeležio je 25 poena protiv Zadra

  • 3
KK Partizan, Media Day, Tristan Vukčević Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Partizana upisali su najubedljiviju pobedu ove sezone, pošto su u 9. kolu ABA lige pred svojim navijačima "rasturili" čačanski Borac sa 45 razlike, a uz to je "leteo" Tristan Vukčević - 101:56.

Zapravo, ovo je bila druga najefikasnija partija mladog Partizanovog košarkaša od kako je došao u klub i samo jednom prošle godine imao je veće brojke nego što je to bio slučaj večeras.

Bilo je to protiv Zadra kada je ubacio 25 poena uz čak devet skokova i četiri asistencije, što je na kraju bilo dovoljno za indeks korisnosti od 32 poena.

Sa druge strane, on je danas protiv Borca uspeo da ubaci 24 poena uz šest skokova i dve asistencije za indeks od 26 poena. Imao je 6/9 na šutu za tri, a za dva je pogodio 1/2 šuta, dok je sa penala bio siguran sa 4/7.

Što se tiče ove sezone u ABA ligi, prethodno je najefikasnija partija Tristana bila ona protiv Mornara u prvom kolu kada je dostigao 13 poena, a na gostovanju Splitu imao je 12. Na svim ostalim partijama bio je jednocifren ili uopšte nije igrao.

U Evroligi je Tristan zablistao na gostovanju u Baskoniji gde je postigao 13 poena, a igrao je još protiv Fenerbahčea gde je dao osam poena za osam minuta i protiv Albe gde nije imao poenterski učinak za pet minuta na terenu.

(Telegraf.rs / S. T.)

Video: Vukčević nezadovoljan i pored dobre partije: "Ja sam igrač ekipe, bitno je samo da pobedimo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majda

    27. novembar 2023 | 22:37

    ovaj momak zasluzuje puno vecu minutazu u evropi nego sto mu se daje..posebno treba koristiti Koprivicu radi visine u zadnjim minutama kad se cuva prednost ..treba neko da kupi lopte koje se odbiju nasumice..

  • Partizanovac

    28. novembar 2023 | 12:09

    Obradović je bio nekada najbolji, ali sada ne radi najbolje. Forsira belosvetske lovce na novac a zapostavlja istinske domaće talente. Koliko će mu još godina trebati da napravi tim i osvoji neki trofej.n

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA