≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Obradović posle Borca otrkio da li se čuje sa Rajakovićem: "Kada mogu, ja to pratim, želim mu sve najbolje"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Željko je čestitao i treneru Borca na dobrom radu

  • 0
Željko Obradović Foto: KK Partizan - Youtube - Printscreen

Košarkaši Partizana ubedljivo su zatvorili 9. kolo ABA lige na svom terenu protiv Borca iz Čačka u meču koji su dobili sa 45 poena razlike - 101:56.

Trener crno-belih, Željko Obradović istakao je da je zadovljan igrom svog tima i čestitao je kolegi Dejanu Mijatoviću na dobrom poslu koji radi ove godine u čačanskom timu.

- Nemam ništa posebno da kažem, odigrali smo dobro od početka do kraja,  protiv tima koji igra strašno brzo ove sezone i ovo je meč koji je ispao tako. Oni imaju sigurno veći kvalitet. Hoću da čestitam mom kolegi Mijatoviću koji radi izvanredan posao. Do sada sve što su igrali su igrali jako dobro. Hvala svima što su došli danas da nas podrže. I naravno, Borcu mom puno sreće u nastavku takmičenja - rekao je Obradović.

Upitan da prokomentariše zbog čega je tim igrao konstantno sa trojicom visokih igrača, Obradović je istakao da je to uzrokovano odsustvom nekih drugih košarkaša.

- Ne, kada pogledate naš roster, mi smo ostali sa samo pet spoljnih igrača i onda je to bila odluka da igramo sa tri visoka zato što nemamo veliku rotaciju. To radimo na treningu kao neku opciju. I večeras su pokušavali i imali su par dobrih kontranapada, mislim na Borac. To smo zaustavili - dodao je Željko.

Dobio je Željko i pitanje da li se čuje sa Darkom Rajakovićem koji je deo ekipe Toronto Raptorsa, gde je prvi trener.

- U zadnje vreme se nisam čuo. Ja sam stalno sa njim u kontaktu, čuli smo se, čestitao sam mu kada je postao prvi trener. Njihov kalendar i naš je takav je da je to nemoguće. Kada mogu, ja to pratim. Naravno, želim mu sve najbolje - dodao je Obradović.

(Telegraf.rs / S. T.)

Video: Obradović: Bez Avramovića u Istanbulu, moramo da odigramo dobru odbranu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA