≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Italijani pišu: Zvezda želi da vrati Ostina Holinsa u svoje redove!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bek šuter bi mogao da se vrati na Mali Kalemegdan

  • 10
Košarka Evroliga Crvena Zvezda Monako Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde ove sezone imaju dobre partije, ali ne toliko dobre koliko je bilo ko očekivao. Svesni su i oni sa Malom Kalemegdanu da je potrebna neka promena, a kako tvrdi italijanski novinar Emilijano Karkija, žele u svoje redove da vrate i Ostina Holinsa!

Upravo ta bekovska pozicija i škripi u Crvenoj zvezdi, bar u ovom momentu, kada su van terena i Branko Lazić i Adam Hanga, dva igrača koja su imala defanzivne karakteristike, te je ostao krater na tom mestu.

Dugo se spekuliše o potencijalnim pojačanjima na toj poziciji, a nakon što je propao transfer Šekila Herisona, oni su se okrenuli drugim opcijama, takođe onim defanzivno nastrojenim, a jedan od njih jeste i Ostin Holins, košarkaš koji je već igrao na Malom Kalemegdanu.

Posle Zvezde, Ostin Holins je otišao u Makabi, gde je odigrao 24 utakmice u Evroligi, a tu je zabeležio samo 35 poena za čitavo takmičenje uz dosta loš šut iz igre.

Kasnije je i skrajnut, te nije ni pokazao šta ume. Ovog leta je ostao bez kluba, a kako se spekuliše - on bi mogao da se vrati u Zvezdu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOBA

    28. novembar 2023 | 20:52

    Jako pojačanje bi bio kada bi igrao kao kada je bio u Zvezdi a u Makabiju se nije snašao,skauting nije jača strana Zvezde ove sezone,promašena pojačanja,Tobi,Simonović,Nejpir,Davidovac uz povrede guraju Zvezdu na dno,ogroman novac dat za prosečne igrače,

  • PNM

    28. novembar 2023 | 20:19

    35 poena u 24 meča...skrajnut iz ekipe...očajan šut... Sjajne preporuke za dovodjenje "pojačanja"

  • Kole

    28. novembar 2023 | 22:02

    Kakav crni bek šuter! Solidno igra odbranu ali Branko Lazic je bolji šuter nego on

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA