Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandal potresa KLS: Suspendovani košarkaši igraju 3x3 turnire

E. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nažalost, tačno je..."

  • 1
Basket 3x3 Printskrin: Youtube/Sport Klub

Prethodnih meseci veliki skandal potresao je KLS. Tada je suspendovan veliki broj košarkaša, a sada se pojavila informacija da neki od njih igraju turnire 3x3.

Kako se navodi, Nikola Ćirković je nedavno igrao na 3x3 takmičenju u Užicu, a Miroslav Pašajlić i David Miladinović se takođe aktivno bave basketom u Kini.

- Nažalost, tačno je da su suspendovani igrači igrali basket 3×3 na zvaničnim turnirima. Kako je to moguće, to je pitanje za FIBA, jer ona pokriva i takmičenja u basketu, ali je očigledno došlo do propusta - rekao je direktor KLS-a Aleksandar Grujin.

On je takođe naveo da će protiv košarkaša biti podnete odgovarajuće prijave.

- Povodom ovih najnovijih slučajeva, nevezano od postupaka koje vodi FIBA, preduzećemo sve neophodne korake. Podnećemo prijave našim državnim organima, policiji i tužilaštvu. Spremamo dokumentaciju, učinićemo sve što je do nas. Želimo i ovom prilikom da pokažemo da se KLS principijelno bori protiv svih nedozvoljenih radnji u košarci - rekao je Grujin.

(Telegraf.rs)

Video: Najstariji košarkaš Džokera poručio: Jokić mi je napravio reklamu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA