Vreme čitanja: oko 1 min.

Nenad Stefanović pred Partizan: "Lično uživam u ovakvim utakmicama, voleo bih da i moji igrači to urade"

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Panteri se sastaju sa crno-belima u subotu od 21.00 čas

  • 2
KK FMP KK Split Foto: Srđan Todorović

Košarkaši FMP-a ima pred sobom težak izazov. U subotu od 21.00 čas dočekaće ekipu Partizana, aktuelnog šampiona ABA lige i jednog od favorita za najviši plasman u regionalnom takmičenju.

Gosti dolaze motivisani jer možda i neočekivano imaju tri poraza u devet utakmica regionalnog takmičenja, a u četvrtak su slavili nad Panatinaikosom u Evroligi. Zbog te činjenice izazov je još veći za sastav iz Železnika.

Panteri nakon neprijatnog poraza u prošlom kolu žele da naprave iskorak. U Železniku ističu da su rasterećni rezultatom, a da će dati sve od sebe da naprave iznenađenje. O tome je govorio trener Nenad Stefanović.

- Lično kao trener uživam u ovakvim utakmicama i voleo bih da i moji igrači to urade. Igramo protiv aktuelnog šampiona ABA lige koji je povratkom povređenih igrača podigao formu u poslednjim utakmicama. Jasno je da su oni apsolutni favoriti. Mi smo potpuno rasterećeni, želimo da izmerimo snage sa evroligaškom ekipom i da prosto vidimo na čemu treba da radimo u narednom periodu. Želimo da iskoristimo utakmicu da bismo na mečevima koji su bitniji i realniji za nas da pobedimo bili na odgovarajućem nivou - rekao je Stefanović.

Jedan od najmlađih prvotimaca Ognjen Matović je takođe govorio o svojim očekivanjima pred meč sa Partizanom.

- Posle teškog poraza u prošlom kolu očekuje nas utakmica sa Partizanom. Znamo o kakvom protivniku je reč i kakav kvalitet poseduje. Potrudićemo se da pružimo što bolju partiju i pokažemo timski karakter u što boljem svetlu - rekao je Matović.

(Telegraf.rs)

Video: Subotić pretrčao ceo teren i košem u zadnjoj desetinki doneo pobedu FMP-u protiv Igokee!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • noName

    1. decembar 2023 | 17:16

    Ovde nosic “pancir”ves a tamo kod ovuh drugih ih skidas odma.. nuje mi jasno bio si sportista gre izgubi to vitestvo …

  • 033

    1. decembar 2023 | 20:45

    Kakav "lik,,? Jednom mu je ova fora prošla pa misli opet će.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA