Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatne scene u Splitu: Radovanović i Macura u klinču, trener Krke morao da ih razdvaja na tajmautu

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srećom se sve brzo smirilo, a nakon što je krv proključala kod obojice

  • 0

Košarkaši Splita uspeli su da pobede Krku na domaćem terenu u okviru 10. kola ABA lige (78:74) u meču koji su obeležile i neverovatne scene sa jednog tajmauta gostujućeg tima iz Novog Mesta pred sam kraj.

U žaru borbe, proključala je krv kod Marka Radovanovića i Jurija Macure, koji su se prilikom jednog minuta odmora Gašpera Okorna u završnom minutu meča našli u klinču na klupi.

Prvo su i jedan i drugi glasno razgovarali, posle čega se Radovanović uneo u lice nekadašnjem igraču Mege i FMP-a, a posle čega je reagovao i sam trener Krke, koji je stao kao barijera i jednog poslao na jednu, a drugog na drugu stranu.

Macura je ostatak tajmauta proveo gledajući u parket, dok je na drugoj strani Radovanović ostao da stoji po strani.

Ovo je svakako bila važna utakmica u borbi za opstanak, pošto je Split sada uspeo da se odlepi na skor 3-7, dok je Krka ostala na 2-8.

Domaće je do pobede sa 16 poena vodio Di-Džej Fanderburk, dok je Krešimir Ljubičić dao 13. U Krki je Jan Špan postigao 15 poena, dok je pomenuti Marko Radovanović završio na 13.

(Telegraf.rs)

Video: Trener crveno-belih pred duel sa Efesom: Ozbiljan su tim, moramo biti oprezni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA