≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čitavog leta se dovodio u vezu sa Partizanom, sada doneo šokantnu odluku: NBA zvezda završila karijeru!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Već neko vreme nije imao angažman

  • 4
Terens Ros i Bogdan Bogdanović Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Košarkaš koji je obeležio jedan period pre svih Orlando Medžika Terens Ros u podkastu je objavio kraj karijere!

Pomalo šokantnu odluku igrač koji je pokrivao mesta beka i krila saopštio je da je to to što se tiče njegovog igranja košarke, nakon što nije pronašao novi angažman u aktuelnoj sezoni.

- Mislim da sam završio. Počele su neke čudne povrede da mi se dešavaju, da gubim kolena. Leđa su postala užasavajuća. Želim samo da budem kod kuće sa decom. Mnogo praznika, mnogo rođendana sam propustio... Shvatio sam koliko mi fali uloga oca i koliko želim da budem deo porodice - rekao je Terens Ros.

Ros se čitavog leta dovodio u vezu sa Partizanom kojem je u tom momentu bio potreban igrače njegovih karakteristika, ali do posla nije došlo.

Terens je karijeru započeo 2012. godine kada je kao osmi pik izabran od strane Toronto Reptorsa. Prethodno se školovao na koledžu Vašington.

Po pet godina je proveo u Kanadi i u ekipi Medžika, a nakratko je tokom ove godine bio i igrač Finiks Sansa. Tokom NBA karijere u proseku je davao 11 poena, a bio je i pobednik takmičenja u zakucavanjima 2013. godine na Ol-staru.

(Telegraf.rs)

Video: Ludnica na dočeku: Navijači skandirali Aleksi, Bogdanu, košarkaši davali autograme

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA