Vreme čitanja: oko 2 min.

Evo kako Nemanja motiviše Tobija: "Neda se šalio sa mnom da je u sredu ABA utakmica"

S. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zanimljiva izjava centra Zvezde

  • 0

Košarkaši Crvene zvezde su slavili protiv Cibone sa 84:56 u utakmici 10. kola ABA lige, a najbolji pojedinac utakmice je bio Majk Tobi.

Na kraju je za medije izneo svoje viđenje utakmice i pritom istakao da je veoma zadovoljan načinom igre.

- Mislim da smo uradili dobar posao, utakmicu ozbiljno shvatili. Dobro smo odigrali, nakon dobre utakmice u Evroligi. Mislim da je dobro za tim, igrali smo dobro u odbrani i napadu - počinje Tobi.

Različite igre Tobi pruža u ABA i u Evroligi i to je jedna od njegovih borbi, što je centar Zvezde i objasnio.

- Ne znam, Neda se šalio sa mnom da je u sredu ABA utakmica. Mislim da mnogo pritiska stavljam na sebe, trebam samo da izađem i igram utakmice. Samo da manje pritiska stavim na sebe i odigram kao drugo poluvreme. Moram više verovati sebi i ne razmišljam previše - uz smeh dodaje centar Zvezde.

Dobio je podršku navijača i na prethodnoj utakmici u Evroligi i sinoć u ABA.

- Apsolutno, navijači su ovde neverovatni prema meni. Da me vide da se mučim u Evroligi i da mi čuvaju leđa to puno znači za mene. Mislim da veruju u mene, zato moram i ja verovati u sebe. To znači puno. Vide da se trudim, čak i kada ne ide dobro dajem sve od sebe i oni to poštuju, to je sve što hoće od igrača i sada je vreme da im vratim - ističe Tobi.

Tobi je igrao u Valensiji 2017. godine i tamo je napravio lepe uspomene.

- Uzbuđen sam, uvek je lepo vratiti se u Valensiju. To je za mene specijalno mesto, tamo sam počeo evropsku karijeru i proveo puno vremena. Radujem se povratku i nadam pobedi - nestrpljiv je reprezentativac Slovenije.

Zvezdin naturalizovani Slovenac ističe kako je bitno da u oba takmičenja budu dobri, ali da im ABA liga i pored loših rezultata daje vetar u leđa, kada u Evroligi ide loše.

- Definitivno, igramo dve lige sa razlogom. Evroliga nije krenula kako smo hteli, ali dok god smo dobri u ABA ligi to je dobro za nas. Kada bismo se popravili u Evroligi i nastavili da igramo dobro u ABA to bi bilo ispunjenje cilja. Naš cilj je da pobedimo svaku utakmicu i da se takmičimo uvek. Nadamo se da ćemo krenuti da igramo bolje u Evroligi - zaključuje Tobi.

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović nasmejao novinare posle Cibone: "Bacao sam ja te asistencije i pre nego što je Teo došao"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA