Vreme čitanja: oko 1 min.

Marko Barać najavio "ispit" Mege u Podgorici: "Studentski centar je fizički perfektan na svim pozicijama"

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ružičasti tim večeras će nastupati u novim, posebnim dresovima povodom 25 godina od osnivanja kluba

  • 0
Marko Barać, trener KK Mega Foto: Filip Plavčić

Košarkaši Mege u 10. kolu regionalne ABA lige gostuju u Podgorici ekipi Studentskog centra. Susret u dvorani Morača igra se od 18.00 časova.

Biće to inače prvi meč Mege u specijalno dizajniranim pink-srebrnim dresovima povodom 25 godina postojanja kluba, koje će izabranici Marka Baraća nositi tokom decembarskih utakmica u znak obeležavanja velikog jubileja.

Trener Marko Barać ističe da njegovu ekipu čeka težak zadatak i da Studenti imaju odlično selektiran tim na svim pozicijama.

Studentski centar je izuzetno selektiran tim, fizički perfektan na svim pozicijama. Kombinacija su iskustva i mladosti i predstavljaju teškog protivnika svima. Promena trenera je učinila našu pripremu utakmice težom i moraćemo da igramo sa velikim fokusom kako bismo se adaptirali u toku utakmice. Potrebna nam je ogromna energija i kontrola skoka kako bismo došli u poziciju da pobedimo na ovom teškom gostovanju - rekao je Barać.

Prvotimac Petar Kovačević napominje da će biti neophodno da ekipa odigra dobro u oba pravca kako bi došla u poziciju da upiše novi trijumf.

– Očekuje nas veoma zahtevna utakmica protiv ekipe Studentskog centra. Znamo da su veoma dobri na domaćem terenu i zato moramo da pokažemo dobru energiju i koncentraciju od samog početka utakmice. Na nama je da pokažemo visok stepen motivacije, odigramo sa mnogo energije i koncentracije u oba pravca i tako pokušamo da dođemo do pobede na teškom gostovanju. Dobro smo trenirali u nedelji za nama, sada nam ostaje da to prenesemo na teren i odigramo najbolje što umemo - dodao je Kovačević.

Pred ovaj duel, obe ekipe imaju skor 5-4, tako da bi eventualnim trijumfom uspeli da se nađu u prilici da se domognu mesta u gornjem delu tabele.

(Telegraf.rs)

Video: Boriša Simanić prvi put posle Mundobasketa o povredi, oporavku, Zvezdi i nastupima za Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA