Vreme čitanja: oko 1 min.

Stefan Simić proglašen za MVP-ja 11. kola Košarkaške lige Srbije: Sakupio je 42 indeksna poena

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odlična partija košarkaša Vršca

  • 0
Stefan Simić Foto: MN Press / N. Paraušić

Košarkaš Vršca, Stefan Simić proglašen je za MVP-ja 11. kola Košarkaške lige Srbije, pošto je njegova partija protiv svog bivšeg kluba Slobode iz Užica u kojoj je domaćin slavio posle produžetka u Hali "Milenijum" (95:84) na kraju zavredila najviše indeksnih poena.

Naime, Simić je na ovom susretu postigao 31 poen uz 9/14 za dva poena i 1/3 za tri poena, dok je sa linije za slobodna bacanja šutirao 10/13.

Na sve to on je sakupio i pet skokova, podelio četiri asistencije, dok je nad njim napravljeno čak 12 prekršaja, što je na kraju rezultovalo indeksom od 42 poena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by AdmiralBet Košarkaška Iiga Srbije (@klsoficijalnastrana)

Najviše skokova u prethodnom kolu sakupio je maestralni Bogoljub Marković iz Užica koji nastupa za OKK Beograd, pošto je na meču protiv Mladosti u Zemunu uhvatio loptu 12 puta. I ne samo to, on je potom zaigrao i debitovao i za Megu u ABA ligi protiv Studentskog centra sinoć u Podgorici. Najbolji je skakač od početka takmičarske godine u KLS sa 102 skoka.

Sa najvećim brojem asistencija istakao se Vuk Vulikić iz Mladosti iz Zemuna, pošto je protiv Klonfera razigrao igrače ukupno 12 puta. On je trenutno najbolji asistent lige sa 7,4 podeljene lopte po meču.

(Telegraf.rs)

Video: Boriša Simanić prvi put posle Mundobasketa o povredi, oporavku, Zvezdi i nastupima za Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA