Vreme čitanja: oko 1 min.

Dabl-dabl Miškovića i dvocifreni Brunčević: Irkutsk u derbiju kola poražen od Himkija u Moskvi

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Goste je koštala slabije odigrana treća četvrtina

  • 0
Nikola Mišković Foto: Printscreen / Twitter

Košarkaši Irkuta iz Irkutska poraženi su u derbiju 13. kola Superlige Rusije u košarci u Moskvi od nekadašnjeg Evroligaša, ekipe Himkija iz Moskve uz zapažene partije srpskih košarkaša - 73:59.

Tako su Nikola Mišković i Tarik Brunčević upisali nove dvocifrene partije, ali ni to nije bilo dovoljno da se trijumfuje u glavnom gradu Rusije, gde za sada Himki nema niti jedan poraz.

Bivši košarkaš Mege postigao je 14 poena uz 3/7 za dva poena i 1/7 za tri, kao i 5/9 sa linije za slobodna bacanja, a uhvatio je čak 11 skokova za dabl-dabl partiju.

Sa druge strane, nekadašnji igrač Novog Pazara uspeo je da ubaci 11 poena (4/7 za dva i 3/4 sa linije za slobodna bacanja), a uz to je imao jedan skok i dve ukradene lopte.

Nakon ovog me;a, Himki je na skoru 12-1 na prvom mestu Superlige, dok je Irkutsk pao na 8-5 koliko imaju i Dinamo iz Vladivostoka i Novosibirsk na deobi četvrtog mesta.

(Telegraf.rs)

Video: Boriša Simanić prvi put posle Mundobasketa o povredi, oporavku, Zvezdi i nastupima za Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA