Vreme čitanja: oko 1 min.

Sferopulos pred okršaj sa Megom u Hali sportova: "Mlad su i taletovan tim, moramo da budemo fokusirani"

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Meč je najavio i kapiten Branko Lazić

  • 1
Janis Sferopulos Printscreen: Youtube/Baskonia

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak od 18.00 časova u Hali sportova "Ranko Žeravica" gostuju Megi u okviru 11. kola ABA lige i pokušaće da nastave pobedničku seriju u regionalnom takmičenju.

Neće to biti nimalo lako, Mega je već uspela da savlada večitog rivala, Partizan, na istom mestu, a trener Zvezde, Janis Sferopulos podseća da će tim morati da bude fokusiran do samog kraja.

- U ponedeljak nas očekuje izuzetno važna utakmica u regionalnom takmičenju. Mega je izuzetno mlad i talentovan tim. Moramo da budemo maksimalno fokusirani spremni za ovaj meč kako bi uveli utakmicu u ritam koji nama odgovora - izjavio je Sferopulos.

Kapiten Branko Lazić takođe je podvukao mladost kao snagu Mege.

- Utakmice protiv Mege su po pravili mečevi koje najavljujemo kao duele sa vrlo mladom, talentovanom i ambicioznom ekipom koja uz to pravi dobre rezultate i beleži pobede.Tako je i ove sezone. Mladost i ambicija znače i dodatnu energiju na koju ćemo morati da odgovorimo na parketu čvrstom igrom. Neće biti laka utakmica, ali je na nama da se spremimo dobro i sa dobrim ritmom dodjemo do važne pobede - rekao je Lazić.

(Telegraf.rs)

Video: Trener crveno-belih pred duel sa Efesom: Ozbiljan su tim, moramo biti oprezni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA