Vreme čitanja: oko 2 min.

Ludilo! Bivši igrač Budućnosti košem u poslednjoj sekundi srušio Barselonu, Kataloncima ne pomaže ni Parker

S. T.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tre-Bel Hejns je junak domaćeg tima

  • 0
Tre Bel Hejns, KK Saragosa Foto: José M Baldomero/Pacific Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ludnica u Španiji u režiji Saragose i Barselone! Domaći tim uspeo je da nanese senzacionalan poraz gostu iz Evrolige na zaista neverovatan način, pogotkom bivšeg igrača Budućnosti, Tre-Bela Hejnsa u poslednjoj sekundi utakmice za stotku - 101:99!

Gledali smo zaista neverovatno uzbudljivih poslednjih 30 sekundi utakmice. Gotovo da se nije znalo na koju stranu će otići meč, a verovatno su svi očekivali i dodatnih pet minuta zabave.

Naš Dejan Kravić je na tačno pola minuta do kraja pogodio jedno od dva bacanja, čime je odveo Saragosu na +3, da bi posle toga Džabari Parker uspeo da smanji na jedan poen razlike i jasno nas uvede u šou završnicu.

Prvo je Tre Bel-Hejns na 14 sekundi do kraja realizovao oba slobodna bacanja, da bi posle toga Džabari Parker ponovo stupio na scenu i trojkom doneo potpuno poravnanje na sedam sekundi do kraja. Ali imala je Saragosa tajmaut i napad za pobedu.

Lopta je ponovo došla u ruke nekadašnjeg košarkaša Budućnosti. On je prvo uspeo da zaobiđe jednog, pa još dva čuvara i da položi loptu u koš za delirijum u dvorani.

Za Barselonu je na ovom meču 23 poena postigao pomenuti Parker, a pratio ga je Niko Laprovitola sa dva manje uz devet asistencija. Nestvarni Bel-Hejns je pored toga što je bio junak imao i dabl-dabl od 19 poena i 13 podeljenih lopti saigračima za dabl-dabl.

Naš Dejan Kravić je takođe bio dvocifren za Saragosu sa 10 poena i pet skokova, dok je Nikola Kalinić u dresu Barse ubacio četiri poena uz pet skokova i pet asistencija.

(Telegraf.rs)

Video: Boriša Simanić prvi put posle Mundobasketa o povredi, oporavku, Zvezdi i nastupima za Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA