Vreme čitanja: oko 1 min.

Pecarski nastavio sa odličnim partijama u Turskoj: Njegov Merkežefendi došao do velike pobede nad Bursom

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski košarkaš ubacio je 12 poena uz tri skoka

  • 0
marko pecarski Foto: aba/Split/Ivica Čavka

Srpski košarkaš, Marko Pecarski nastavio je sa odličnim partijama u Košarkaškoj ligi Turske, pošto je na nedeljnoj utakmici i gostovanju njegovog Merkežefendija protiv Burse u pobedi bio dvocifren - 85:87.

On je na taj način nastavio da pokazuje zaista kvalitetne igre u jakom šampionatu, a meč sa Bursom završio je sa 12 poena uz tri skoka.

Šutirao je 2/3 za dva poena i 2/2 za tri poena, dok je sa linije slobodnih bacanja takođe bio bespekoran sa 2/2. Na terenu je proveo malo više od 31 minuta.

Gostujući sastav je pored njega predvodio letonski reprezentativac Rihards Lomaš sa 26 poena, kao i Nejt Mejson koji je dodao 22 poena uz devet asistencija, dok je na drugoj strani uspeo da se istakne Džordan Flojd sa čak 31 poenom, što nije bilo dovoljno domaćinu.

Inače, Pecarski je zasijao i na prethodnoj utakmici, kada je Merkežefendi pred svojim navijačima pobedio Darušafaku (83:81). On je tada postigao 17 poena uz četiri uhvaćene lopte.

Za sada prosečno u Turskoj postiže tačno 10,1 poen po meču uz 5,3 skokоva.

(Telegraf.rs)

Video: Boriša Simanić prvi put posle Mundobasketa o povredi, oporavku, Zvezdi i nastupima za Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA