Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Studentskog centra jedva čeka okršaj sa Partizanom: "Povratkom Pantera postali su potpuno druga ekipa"

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dejan Jakara nada se da će njegovi igrači ostaviti srce na terenu

  • 0
Dejan Jakara Foto: ABA liga - Dragana Stjepanović

Košarkaši Studentskog centra sutra dolaze u Beograd gde će biti gosti Partizana u "Štark Areni" na zatvaranju 11. kola ABA lige (20.00, TV Arena Sport Premium 1).

Studenti su ove sezone već pobedili Partizan u finalu ABA Superkupa, tako da će sada gledati da naprave iznenađenje i u Beogradu. Dobroj partiji nada se i trener gostiju, Dejan Jakara, koji jedva čeka da susret započne.

- Povratkom Kevina Pantera Partizan je uhvatio ritam i postao potpuno druga ekipa. Uigrao se i Bruno Kaboklo, njihovo poslednje pojačanje i sad zaista sjajno izgledaju. Mi ćemo dati sve od sebe da probamo da što više i duže zaustavimo njihov fenomenalan napad, a to se može samo ukoliko svi igrači ostave srce na parketu. Sumnjam da će to na ovakoj utakmici biti problem, jer sam siguran da svi jedva čekamo početak meča da pokažemo koliko vredimo - rekao je Jakara.

Centar Kenan Kamenjaš vodiće veliku borbu pod obručem sa Brunom Kaboklom.

- Očekuje nas teška utakmica protiv možda i najbolje ekipe u ABA ligi. Mislim da će i pristup Partizana ovom meču biti drugačiji jer smo slavili protiv njih u finalu Superkupa. To je bio pripremni period i u ovom meču su oni veliki favoriti, ali kao i do sada, nigde ne idemo sa belom zastavicom. Idemo u Beograd da se nadigravamo, maksimalno željni igre i još jednog iznenađenja, a videćemo na kraju meča za šta će to biti dovoljno - rekao je Kamenjaš.

(Telegraf.rs)

Video: Boriša Simanić prvi put posle Mundobasketa o povredi, oporavku, Zvezdi i nastupima za Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA