≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bolomboj oduševljen igrom Nikole Topića: "On je veliki deo tima, prospekt! Lepo je to videti, utiče na igru"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prvotimac Zvezde bio je jako zadovoljan pobedom svoje ekipe

  • 0

Košarkaši Zvezde uspeli su da savladaju Megu u utakmici 11. kola ABA lige na gostujućem terenu u Hali sportova, čime su upisali deseti trijumf u regionalnom takmičenju - 88:98.

Kaže da će pristati na pobedu svog tima, iako tvrdi da je Mega odigrala vrlo energično i lepo.

- Uzećemo tu pobedu, bez obzira na to šta se desilo. Imali smo bolji plan na kraju koji je postavio naš trener. Nismo izašli dovoljno mentalno spremni i možda smo ih malo potcenili. Pogađali su šuteve, teško je vratiti se u meč kada si upao u rupu, a oni su pogađali, igrali su sa dosta energije. Dobro su krenuli, sa više energije. Bilo ih je teško zaustaviti u napadu i tranziciji. Tako da da, igrali su dobro, dopustili smo mnogo poena, bili smo u zanimljivoj situaciji, ali moramo da nastavimo da napredujemo.

Šta treba da uradi da bi poboljšao igru?

- Mislim da treba budem samo ja svoj. Da budem bolje pripremljen, ovo je ABA liga. Ovo nije Evroliga. Ovi su mečevi jako važni za mene, navijače, klub. Treba da se da 100% uvek.

Koliko se njegova uloga razlikuje u odnosu na neke ranije klubove?

- Mislim da je dobro za sada. To je moja uloga za sada. Kada pogledam svoju karijeru, uvek sam bio konstantan. Trebalo je da se prilagodim na sistem, ovde sam imao malo veću ulogu, ali to su bile sitnice.

Imao je i mali okršaj sa Urošem Plavšićem u trećoj deonici.

- Ne sećam se tačno šta sam rekao i šta mi je rekao. Sećam sam da blokade u napadu pre, on nije bio zadovoljan, bilo je malo tenzije. Tada sam uhvatio ofanzivni skok, kada sam zakucao smo se sudarili. To je bilo sve u momentu, ne znam šta je tačno rekao. 

A posebno lepe reči imao je o Nikoli Topiću.

- Da, da, on je veliki deo tima, stvarno je dobar, ima samo 19 godina, on je jako dobar. Mislim da je veliki prospekt. To je dobro videti, posebno od tako mladog igrača, daje toliko poena, lepo čita igru. Stvarno utiče na igru.

(Telegraf.rs)

Video: Košarkaš Mege posterizovao Simonovića: Zakucao ga za parket

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA