Vreme čitanja: oko 1 min.

Tadija Tadić karijeru nastavlja u Mađarskoj: Bivši košarkaš Partizana posle Dinamika otišao u komšiluk

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Klub je potvrdio saradnju putem svojih društvenih mreža

  • 0
Tadija Tadić Foto: ABA 2 liga - Dragana Stjepanović

Nekadašnji košarkaš Partizana, Tadija Tadić do kraja tekuće sezone nastupaće u susednoj Mađarskoj, pošto je potpisao ugovor sa ekipom DEAK-a, obelodanio je ovaj tim putem svojih društvenih mreža.

On je ove sezone nakratko nastupao za Dinamik, što mu je bio prvi klub posle teške povrede koju je doživeo tokom prethodne sezone u decembru na utakmici Košarkaške lige Srbije u dresu Zlatibora.

Oporavak je protekao u najboljem mogućem redu, Tadić je ponovo ušao u ritam, a sada će zaigrati u zemlji naših severnih komšija. Moći će da debituje već narednog vikenda protiv Honveda, pošto je prošao sve neophodne medicinske preglede.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by DEAC Kosárlabda (@deackosar)

Tokom mlađih dana, on je bio deo i naše reprezentacije sa kojom je osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Slovačkoj 2017. godine, a u ekipi Partizana zadržao se četiri godine.

Posle toga je godinu dana proveo u Mladosti iz Zemuna odakle je prešao u užičku Slobodu sa kojom je nastupao i u regionalnoj ABA 2 ligi, gde su Ere igrale četvrtfinale protiv Studentskog centra.

(Telegraf.rs)

Video: Boriša Simanić prvi put posle Mundobasketa o povredi, oporavku, Zvezdi i nastupima za Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA