Vreme čitanja: oko 1 min.

Senzacija u Barseloni: Crna sreda za Katalonce, pre fudbalera neverovatan poraz košarkaša

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovome se verovatno niko nije nadao

  • 0
KK Partizan - KK Barselona Foto: Marko Jovanović

Neverovatan uspeh napravila je Manresa na gostovanju u Kataloniji savladavši ekipu Barselone rezultatom 83:82, po četvrtinama 24:14, 15:22, 26:24, 18:22.

Od starta utakmice vrhunski otpor i veliki egal smo videli, međutim dobrom serijom je Manresa uspela da napravi iznenađenje i dogura do maksimalne prednosti od 13 poena.

Međutim, uspela je Barsa da se vrati, čak i da vodi do kraja utakmice, međutim, usledila je još jedna neverovatna serija gostiju i na kraju su uspeli da ostvare minimalnu pobedu.

Najefikasniji igrač domaćeg tima bio je Brizuela sa 17 poena, pratio ga je Laprovitola sa 12 i Parker i Satoranski sa po 10.

U ekipi Manrese Stejnsbergs je postigao 15 poena uz šest skokova, Robinson je dodao 12, Garsija i Sanja po 11 poena i Tejlor sa 10.

Barsa je posle ove utakmice četvrta na tabeli posle Real Madrida, Unikahe i Valensije, sa skorom 9-5. Manresa je na sedmom mestu sa skorom 8-6.

(Telegraf.rs)

Video: Kalinić nije iznenađen otporom Zvezde: Svaka utakmica u Evroligi je teška

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA