Vreme čitanja: oko 1 min.

Saša Đorđević se hitno oglasio zbog navoda da preuzima Italiju: "Lažne vesti mogu samo da naštete"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saša Đorđević se hitno oglasio zbog navoda da preuzima Italiju: "Lažne vesti mogu samo da naštete"

  • 0
Aleksandar Sale Đorđević Foto: Nikola Tomić

Nedavno se u medijima pojavila vest o tome da nekadašnji selektor košarkaške repezentacije Srbije, a aktuelni selektor Kine, Saša Đorđević preuzima Italiju, te da je sve već dogovoreno. Ipak, povodom čitavog slučaja se oglasio i sam legendarni košarkaš.

Saša Đorđević je neko ko je na popriličnoj ceni u svetu košarke, sa reprezentacijom Srbije je imao dobre rezultate, potom je iste beležio i u klupskoj košarci, a prava kruna je došla i kao osvajanje Evrokupa sa ekipom Virtusa.

Na prethodnom Mundobasketu je vodio Kinu, nije se proslavio, ali je ekipa dala maksimumu, te je za očekivati bila i promena reprezentacije. Pojavile su se informacije o Italiji, međutim, on je to demantovao putem društvene mreže.

Đorđević je objavio kratko saopštenje.

- Pre puštanja bilo koje objave u etar, uvek bi trebalo proveriti do kraja razlog, povodi i naravno (ne)istinitost iste, jer lažna vest može da nanese nepotrebnu i neželjenu štetu na razne strane. Sale Đ, selektor reprezentacije Kine - kratko je napisao Sale Đorđević na "X".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA