Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikola Mišković sa 16 poena predvodio Irkut do desete pobede u Superligi Rusije

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tarik Brunčević doživeo je manju povredu

  • 0
Nikola Mišković Foto: Twitter / Russia Basketball / Printscreen

Košarkaši Irkuta iz Irkutska za koje nastupaju košarkaši iz Srbije, Nikola Mišković i Tarik Brunčević, upisali su danas desetu pobedu u sezoni u okviru 15. kola Superlige Rusije u košarci - 70:64.

Oba naša košarkaša bila su na terenu, a Mišković je nastavio sa svojom sjajnom serijom i ponovo je bio dvocifren, a ujedno i najefikasniji u svom timu sa 16 ubačenih poena.

On je za 29 minuta na terenu šutirao 5/7 za dva poena, 0/4 za tri poena i 6/6 sa linije za slobodna bacanja. Uz to je uhvatio tri skoka i podelio tri asistencije za indeks od 18 poena.

Sa druge strane, Tarik Brunčević je nažalost doživeo povredu posle 11 minuta provedenih na terenu tokom kojih je stigao da uhvati jedan skok i podeli tri asistencije.

Još nije poznat stepen povrede i koliko će morati da odsustvuje sa terena.

Posle ovog meča, Irkutsk deli treće mesto na tabeli sa ekipama Barnaula i Dinama iz Vladivostoka, a na toj poziciji može da im se prikljči još Novosibirsk. U narednom kolu, tim naših igrača dočekuje tim MBA iz Moskve.

(Telegraf.rs)

Video: Košarkaš Mege posterizovao Simonovića: Zakucao ga za parket

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA