≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bio na probi u Partizanu, sada je optužen za ubistvo

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U pitanju je Čens Komanče

  • 0
Čens Komanče Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Američki košarkaš Čens Komanče, koji je donedavno bio član Stokton Kingsa u G Ligi, suočava se sa optužbom za ubistvo, zajedno sa svojom devojkom Sakari Harnden, u vezi sa smrću 23-godišnje žene, saopštila je policija Las Vegasa u nedelju.

Marajna Rodžers, medicinska sestra iz države Vašington, nestala je 7. decembra, nakon što se sastala sa Komančeom i njegovom devojkom, dva dana ranije. Nakon početne istrage, Harndena je 13. decembra uhapsila policija Las Vegasa, dok je Komanč je uhapšen 15. decembra od strane FBI u Sakramentu.

Oboje su prvobitno bili optuženi za otmicu, ali su te optužbe kasnije preinačene u otvoreno ubistvo. U saopštenju policije se delimično navodi:

- Na osnovu informacija dobijenih nakon hapšenja Harndena i Komanča, detektivi su uspeli da pronađu ljudske ostatke u pustinjskoj oblasti u Hendersonu u Nevadi koji su identifikovani kao ostaci Maraine Rodžers. Detektivi su utvrdili da su Harnden i Komanče odgovorni za ubistvo - stoji u saopštenju.

Podsetimo, Komanče je 2018. godine bio na probi u Partizanu, ali nije zadovoljio ukuse tadašnjeg trenera Nenada Čanka.

Komanče je 2023. godine igrao za Portland, od aprila do oktobra, da bi otkaz u Kingisma dobio nakon hapšenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA