Vreme čitanja: oko 2 min.

Novo duplo kolo počinje – Večiti u španskoj seriji

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kralj stiže u Beograd, dok Crno-beli love na slepe miševe!

  • 0
Valter Tavares, KK Real Madrid Foto: MN Press

Novo duplo kolo je na programu ove nedelje u Evroligi, čak drugo u poslednje tri nedelje. Kao i prošlog četvrtka, oba srpska tima će svoje mečeve igrati u istom danu, ali ovoga puta neće biti i u istom terminu.

Partizan je u prošlom kolu imao nezgodno gostovanje u Kaunasu, na kojem su košarkaši Crno-belih zabeležili neočekivano komfornu pobedu. Najveće zasluge za ovaj trijumf pripadaju američkom kvartetu koji čine Panter sa 22 poena, Doužer sa 16 poena i 7 skokova, Naneli koji je postigao 14 poena i Ledej sa jednim poenom manje, uz 7 skokova. Istakao se i Bruno Kaboklo sa svojih 12 poena i 7 uhvaćenih lopti, dok je iz redova Žalgirisa blistao Kinan Evans, koji je postigao fantastičnih 33 poena.

Nešto pre kraja ovog meča su i košarkaši Crvene zvezde overili svoju tek petu pobedu u Evroligi ove sezone. Izabranici Janisa Sferopulosa su na svom terenu bili bolji od svojih starih dužnika, ekipe Albe, a rezultat je bio 85:71 u korist Crveno-belih koje je predvodio Nedović sa 20 poena, jednim više od Gedraitisa. Klub sa Malog Kalemegdana je ovim trijumfom prekinuo seriju od dva uzastopna poraza u Evropi, a nakon pobede nad SC Derbijem u Podgorici, može se reći da Zvezda u nešto boljem raspoloženju dočekuje kraljevski klub.

Upravo će Crvena zvezda i Real Madrid otvoriti novo kolo Evrolige, duelom koji je na programu večeras od 19 časova, dok večerašnji program zatvara ekipa Željka Obradovića koja gostuje Valensiji od 21 čas. Oba španska tima su u prošlom kolu zabeležile trijumf, Real je bio bolji na svom terenu od Bajerna, dok su Slepi miševi iznenadili vicešampiona Evrope, Olimpijakos, i to u sred Pireja. Interesantno je da su i Real i Valensija ostvarili tri uzastopne pobede u Evroligi, a treba uzeti u obzir da Kraljeve nakon meča sa Zvezdom u Beogradu u četvrtak očekuje duel sa Partizanom u grotlu Madrida.

I dok se večiti fokusiraju na svoje večerašnje duele, svi ljubitelji najbolje evropske košarke se mogu okrenuti bogatom izboru specijala koji je dostupan samo na AdmiralBet.rs. Naime, od sada se možete kladiti na to da obe ekipe postižu po koš u prvom minutu, pored standardne ponude za poene/skokove/asistencije evroligaških igrača. Takođe, tokom trajanja duplog kola Evrolige 20% freebeta će biti dodeljeno na svaki tiket odigran u AdmiralBetu, koji sadrži opklade na učinke za 5 ili više evroligaških igrača.

Sve od navedenih promocija, kao i mnoge druge, su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara jesenjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i 100% bonusa u iznosu do 40.000 dinara.

Izaberite svoju petorku, preuzmite freebet bonus i naplatite svoje poznavanje elitne evropske košarke!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA