≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovako su Jokić i Dončić ušli u dvoranu: Srbin i Slovenac su ljuti rivali na terenu, prijatelji van njega

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bravo momci...

  • 2
Nikola Jokić Luka Dončić Printscreen. Twitter/@dallasmavs

Košarkaši Denver Nagetsa ubedljivo su na svom terenu savladali Dalas Maverikse 130:104 u meču u srpski košarkaš Nikola Jokić igrao onoliko koliko je trebalo, dok je Luka Dončić pokazao klasu, što nije bilo dovoljno za pobedu. 

Balkanski derbi u NBA ligi u potpunosti je opravdao očekivanja.

Aktuelni šampion je odmah pokazao da u ovom meču ne želi d dovede ibradnu u pitanju pa je ceo tim, od početka do kraja igrao za trijumf. Tako, Nikola Jokić nije morao preterano da "vuče", kao što inače ume. Podrška i pobeda su bili osigurani na vreme.

Pored samog meča, navijači su sa velikom pažnjom ispratili sam ulazak u Bal Arenu ljutih rivala na terenu Nikole i Luke. Naime, Srbin i Slovenac su prikazali svima u ligi šta znači pravo prijateljstvo. Tako, na sam meč su došli zajedno. Njih dvojica su snimljeni kako ulaze u halu, a primetno je bilo prijateljsko ćaskanje i osmesi dvojice košaraša.

Inače, Jokić i Dončić su veliki prijatelji pa kada god im obaveze dozvoleposećuju jedan drugog, a van terena se često druže i zbijaju šale jadan na račun drugoga:

(Telegraf.rs)

Video: Rešetao je i trojke naš Nikola Jokić, ovo je ključna sa meča kada su Lejkersi pretili

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    19. decembar 2023 | 07:04

    Luka nije slovenac.

  • Milorad

    19. decembar 2023 | 18:47

    Zašto sve novine uporno pišu "Slovenac"? Čovek je slovenački Srbin. Drugi slovenački košarkaši nisu baš neki prijatelji srpskim košarkašima. Ovde je toliko očigledno da se Dončić ponosi svojom srpskom pripadnošću.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA