Vreme čitanja: oko 1 min.

Pešić poručio: "Nema kompromisa..."

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Selektor Srbije je održao predavanje

  • 0
Svetislav Pesic košarkaška reprezentacija Srbije Foto: MN Press / lk

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić izjavio je danas na petom panelu "Zvezdinog foruma", da trener ne pravi kompromise ako veruje u sebe.

Sportsko društvo Crvena zvezda organizovalo je danas peti panel "Zvezdinog foruma" u Medija centru FK Crvena zvezda stadiona "Rajko Mitić".

Selektor muške seniorske košarkaške reprezentacije Srbije održao je predavanje na temu „Život trenera nije bajka“.

- Nema kompromisa ako veruješ u sebe. Znanja nikada ne fali. Evo i ja da na neki način podelim svoje znanje, moje iskustvo sa vama. Ima tu puno tema o kojima mi možemo da govorimo - istakao je iskusni stručnjak.

Svetislav Pešić je jedan od najtrofejnijih evropskih trenera i član je Kuće slavnih FIBA. Sa klubovima koje je vodio osvojio je Evroligu 2003, FIBA Evrokup 2007, Kup Radivoja Koraća 1995, osam nacionalnih prvenstava i šest nacionalnih kupova. Kao selektor je sa reprezentacijom SR Jugoslavije osvojio titulu prvaka sveta 2002. i titulu šampiona Evrope 2001, a sa Nemačkom je osvojio Evropsko prvenstvo 1993. godine.

Ove godine je sa reprezentacijom Srbije došao do finala Svetskog prvenstva i osvojio srebrnu medalju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA