≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nesuđeni košarkaš Partizana priznao ubistvo: Namamio devojku da imaju "trojku" , pa je zadavio kablom

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Do detalja je otkrio šta se desilo

  • 3
Marajna Rodžers Printskrin: INstagram/Marayna Rodgers

Američki košarkaš Čens Komanče priznao je da je ubio Marajnu Rodžers, zajedno sa svojom devojkom Sakari Harnden, i nema sumnje da ih čeka duga robija!

Komanče je pre nekoliko dana uhapšen zbog sumnje da je ubio Marajnu koja se vodila kao nestala sve dok njeno telo nije pronađeno u pustinji u Nevadi.

Nekadašnji NBA košarkaš, koji je igrao za Sakramento u G ligi sve do hapšenja, rekao je detektivima da je Sakari upoznao pre godinu i po dana preko aplikacije, da su u međuvremenu raskinuli, ali ostali u kontaktu.

Sama Sakari je imala nekih problema sa Marajnom i malo je "mutan" razlog zbog čega je Čens upšao u celu tu priču, ali je činjenica da su njih dvoje, tvrde mediji u SAD, još od novembra planirali da ubiju Rodžersovu.

Policija je u javnost pustila i informacije sa saslušanja Marajninog dečka koji kaže da su njih dvoje došli 1. decembra u Las Vegas sa namerom da se bave prostitucijom.

Zatim se navodi da je Čens, košarkaš koji je 2018. bio na probi u Partizanu, namamo Maraknu tako što joj je ponudio 1.000 dolara za seks u troje.  Ideja je bila da ih obe veže u automobilu, s tim da je Marajna vrlo brzo postala žrtva.

Čens Komanče Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia


Košarkaš je priznao policiji da ju je davio kablom oko 10 sekundi, sve dok nije prestala da diše, dok je njegova devojka "pomagala" rukama.

Zatim su se vozikali kolima tražeći mesto gde će ostaviti leš, pronašli jarak, izbacili telo, razbili njen mobilni telefon, te obrilsali DNK tragove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    20. decembar 2023 | 09:12

    Isto kao i bunkerasi u bunkeru na JNA. Zato je i planirao mali Franjov partizai da ga dovede?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA