Vreme čitanja: oko 1 min.

Nesvakidašnji dabl-dabl Miloša Glišića: Bivši košarkaš Partizana uhvatio čak 16 skokova u ABA 2 ligi

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je odigrao sjajan meč, ali Helios nije mogao da savlada Široki Brijeg

  • 0
Miloš Glišić Foto: ABA 2 liga - KK Helios Domžale - Dragana Stjepanović

Srpski košarkaš, Miloš Glišić odigrao je još jednu odličnu partiju na balonu ABA 2 lige za svoj Helios iz Domžala, ali je njegov tim ipak završio "babl" u Šibeniku bez trijumfa, pošto je večeras poražen od Širokog Brijega - 82:63.

Nekadašnji igrač i talenat Partizana danas je uspeo da uhvati čak 16 skokova, a imao je dabl-dabl, pošto je ubacio 12 poena za 35 minuta provedenih na terenu.

On je šutirao 5/7 za dva poena, 0/3 za tr poena i 2/2 sa linije penala. Nije imao asistencije, ali je zabeležio jednu ukradenu loptu, što je na kraju uslovilo da ima indeks od 22 poena.

Glišić je i na prethodnom meču protiv Zlatibora imao zapažen učinak sa 17 poena uz šest skokova, ali je njegov tim i tada upisao poraz.

Što se tiče današnje utakmice, Široki su do pobede vodili Mateo Čolak sa 25 poena i takođe impresivnih 12 skokova, kao i Zakari Natol sa jednim ubačenim poenom manje.

Helios posle ovog kola ima skor 2-5 i nalazi se na jedan trijumf od plej-of zone, dok je Široki za sada jedini na 6-1, a mogu da ga sustignu Zlatibor, Spartak iz Subotice i Vojvodina iz Novog Sada ako budu slavili sutra i prekosutra.

(Telegraf.rs)

Video: Boriša Simanić prvi put posle Mundobasketa o povredi, oporavku, Zvezdi i nastupima za Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA