≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova fotografija je dokaz koliko su Jokića "isprebijali" u Bruklinu: Nezapamćeni ožiljci na Nikolinoj ruci

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jokić je zbog toga morao da menja i dres, a navijači su ljuti na sudije

  • 2
Nikola Jokić Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Košarkaši Denver Nagetsa uspeli su da savladaju Bruklin Netse na gostovanju u drami i da tako dođu do šeste pobede na poslednjih sedam utakmica, a navijači na društvenim mrežama uglavnom se fokusiraju na jedan detalj sa ovog susreta - 117:122.

Naime, navijači su ljuti na sudije sa današnjeg duela zbog fotografija na kojima se vidi kakve je udarce zadobio Nikola Jokić tokom samog meča, a zbog kojih su se na njegovoj koži pojavile ogromne ogrebotine.

I ne samo to, bilo je tu i dosta krvi, čak i na samom dresu našeg asa, zbog čega je morao da ga zameni i da mu bude ukazana pomoć, kako bi naravno mogao da nastavi sa susretom, pošto postoji pravilo da igrač u takvom stanju i pri takvom izgledu ne može na parket.

Da sve bude neverovatnije, Jokić je noćas izveo samo pet slobodnih bacanja, pa se navijači pitaju da li sudije treba da obrate malo više pažnje i stanu u zaštitu Nikole Jokića. U nastavku se nalazi fotografija, koja može da bude uznemirujuća za pojedine.

Bilo kako bilo, Nikola je noćas izdominirao i meč na kraju završio sa 31 poenom na svom kontu uz šta je imao i 11 skokova i sedam asistencija, kao i tri ukradene lopte i dve blokade čime je povukao Nagetse ka trijumfu.

Već sutra Nikolu i Denver očekuje gostovanje Šarlotu.

(Telegraf.rs)

Video: Nikola Jokić izveo asistenciju večeri: Kao da ceo život igra američki fudbal

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA