Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimljiv učinak Nikole Jovića u NBA razvojnoj ligi: Ubacio 17 poena, a šutirao 1/11 za tri

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njegov tim poražen je od Oseola Medžika

  • 0
Nikola Jović Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Košarkaši Majamija noćas su igrali protiv Atlanta Hoksa i našeg Bogdana Bogdanovića u NBA ligi, a samo koji sat ranije pre svih njih na terenu je bio naš mladi i sjajni Nikola Jović, koji nastupa u razvojnom timu Hita. On je noćas ponovo bio dvocifren, ali nije uspeo da namesti ruku na šutu sa distance i Su Fols Skajforsi su izgubili od Oseola Medžika - 116:133.

Odlučio se trener Majamija, Erik Spolstra da ovoga puta da malo više vremena Joviću u razvojnoj ligi kako bi definitivno ušao u formu i bio spreman da zaigra na najvišem mogućem nivou. Noćas je bio na terenu dosta dugo i meč je uspeo da završi sa 17 poena kraj svog imena.

Međutim, ono što je svima definitivno upalo u oči jeste šut sa distance na kojem je Nikola imao 1/11. Pamtimo Svetsko prvenstvo i neke od utakmica našeg mladog i talentovanog košarkaša kada nije mogao da promaši van perimetra.

Podvući ćemo da je sve to bilo samo jedno loše veče za našeg Nikolu, koji je uz to uspeo da stigne do sedam skokova uz sedam asistencija. Pored njega su po 22 poena u timu postigli Džastin Čempenji, Kol Svindler i Alondes Vilijams.

Sve je ipak zasenio Trevelin Kvin u Oseola Medžiku, koji je uspeo da ubaci čak 33 poena večeras uz deset skokova i sedam podeljenih lopti saigračima i može se reći da je on bio glavni faktor ubedljivog poraza Nikovog tima.

Sledeću utakmicu, ako se zadrži u razvojnom timu, Jović će igrati u noći između srede i četvrtka protiv Santa Kruz Voriorsa.

(Telegraf.rs)

Video: Video je blistavu partiju Srbina: Džimi Batler zbog Nikole Jovića seo u avion i doleteo u Viskonsin

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA