≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pojavili se detalji autopsije tela Kobija Brajanta: Legendarni košarkaš imao višestruke teške povrede

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nažalost, nije bilo nikakve šanse da Kobi preživi

  • 0
Kobe Bryant, Kobi Brajant Foto: Tanjug/AP

Taj 26. januar 2020. godine svim ljubiteljima košarke na svetu ostaće zapisan kao crni dan. Legendarni Kobi Brajant tada je poginuo u teškom padu helikoptera u Kaliforniji.

Godine prolaze, a niko još ne može da poveruje da Kobija nema. Čuveni košarkaš Lejkersa tada je krenuo sa svojom ćerkicom na utakmicu, ali je na kraju nije doživeo.

Tri godine kasnije pojavili su se detalji autopsije njegovog tela, koji su otkrili kakve je sve povrede zadobio Kobi Brajant prilikom fatalnog pada helikoptera u regionu Kalabasas.

Posle udara u zemlju po gustoj magli, helikopter se zapalio i to je bio jedan od dodatnih razloga zbog kojih Brajant nije mogao da se izvuče.

Pored toga, prema izveštaju, Brajant je doživeo teške traume glave, grudi i abdomena. Od siline udarca, neki unutrašnji organi su čak završili i van same utrobe.

Brajant je doživeo i teške povrede ruke, posebno desne koja je bila odvojena od tela, dok je leva slomljena na više mesta.

Sećanje na Kobija i dalje će živeti kroz njegov broj 24 i Los Anđeles Lejkerse, ali i sve ljubitelje košarke koji su uživali u njegovim potezima za života.

(Telegraf.rs)

Video: Aukcija Brajantovih stvari donosi vrtoglave sume: Kobijev dres od 20.000 dolara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA