Vreme čitanja: oko 1 min.

Epilog incidenta u Podgorici: Policija uhapsila tri učesnika napada na igrače Budućnosti

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije bila mirna noć u glavnom gradu Crne Gore

  • 0
KK Budućnost Podgorica, Varvari Foto: Budućnost VOLI/Filip Roganović

U meču koji je odigran između ekipa Budućnosti i Studentskog centra nastao je incident izazvan od strane nezadovoljnih navijača domaćeg tima, a brzo je reagovala policija.

Nekoliko navijača je u velikom nezadovoljstvu napalo igrače, međutim njih su zaustavili pripadnici policijskih snaga i tom prilikom su privedene tri osobe, kako se navodi u saopštenju policije.

- Po završetku utakmice više gledalaca koji su bili smešteni na sektoru "2", a koji su prepoznati kao pripadnici navijačke grupe "Varvari", upućivali su igračima KK „Budućnost“ riječi uvredljive i preteće sadržine, a u trenutku kada su se igrači kretali ka izlazu iz dvorane, odnosno ka tunelu, nekoliko lica iz pomenute navijačke grupe je ubrzanim koracima krenulo ka donjem delu tribine, odnosno ka zaštitnoj ogradi neposredno pred teren, nastavljajući sa uvredama i prijetnjama ka igračima pomenutog kluba. Nakon što su prišli zaštitnoj ogradi, dva lica su je preskočila, međutim u njihovoj nameri da uđu na teren i nastave kretanje ka igračima, sprečili su ih policijski službenici i službenici zaštitarske službe. Policijski službenici su u službene prostorije doveli tri lica M.K., Š.R. i R.Ć. i sačinili službene zabeleške - navodi se u saopštenju.

Po daljem postupku tužilac je tražio da mu se prinese video incidenta, te će to dalje biti odlučeno.

- Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se izuzme video nadzor, te će se nakon uvida u isti toga izjasniti o daljim merama i radnjama i eventualnoj kvalifikaciji dela - dodaju u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako izvođenje slobodnih bacanja nikada niste videli: Igrač Budućnosti šokirao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA