Vreme čitanja: oko 1 min.

Janis Sferopulos nakon pobede protiv Splita: "Pristup utakmici je bio na visokom nivou..."

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Odmorili smo Teodosića i Bolomboja..."

  • 1
Janis Sferopulos Foto: MN Press / Marko Metlaš

Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su još jednu ubedljivu pobedu u ABA ligi, poto su u okviru 13. kola na domaćem terenu savladali Split rezultatom 89:67.

Svoje utiske nakon meča izneo je trener crveno-belih Janis Sferopulos.

- Pristup utakmici je bio na visokom nivou. Kontrolisali smo dešavanja na parketu, igrali veoma dobro u oba smera. Zadovoljan sam prikazanim. Raduju me partije Simonovića i Lazarevića, debitovao je Fredi, koji tek treba da se adaptira na sistem, ali sam siguran da će nam mnogo značiti u period koji sledi - započeo je grčki stručnjak.

U sastavu Zvezde večeras nije bilo Teodosića i Bolomboja koji su bili na poštedi.

- Odmorili smo Teodosića i Bolomboja, razigrali nekoliko igrača, odigrali dobar meč i sa dosta samopouzdanja čekamo iskušenja koja slede. Jago? On je mlad igrač, ima oscilacija, ali ja sam zadovoljan onim što pruža na parketu - nastavio je Sferopulos.

Za kraj je napomenuo da Zvezda prati situaciju na tržištu, te da će angažovati igrača ukoliko je procenjeno da može da pomogne ekipi.

- Pratimo situaciju na tržištu, angažovaćemo igrača, ali samo pod uslovom da može da bude pojačanje za ekipu. Nećemo dovoditi igrače, samo da bi povećali njihov broj u timu. Verujem u momke koje imam na raspolaganju. Sigurno nećemo žuriti - završio je trener Zvezde.

Crveno-beli će 28. decembra u okviru 17. kola Evrolige gostovati Panatinaikosu u Atini.

(Telegraf.rs)

Video: "Kuzmić više neće biti deo ekipe": Sferopulos na konferenciji potvrdio još jedan odlazak iz Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neyo

    25. decembar 2023 | 00:19

    Dobri moj treneru evo da ti ja odmah kazem da od Gilespija nema leba i da ste ga bez ikakve potrebe doveli.Kuzmic je za njega tri klase ispred.Kazes za Lazarevica najgoreg igrace Zvezde da te raduje kako je odigrao,kazes da je Jago mlad i da oscilira a ja ti kazem da su o objica dobri samo za izbegavanja i dusmanu da se uvale ,samo sto nema budala koji bi ih uzeli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA