≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mega na pogon Miljenovića i Topića srušila Igokeu za kraj crne serije

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle tri poraza, konačno trijumf

  • 0
KK Mega Foto: ABA Leaague/Dragana Stjepanović

Košarkaši Mege slavili su protiv Igokee 92:76 u meču 13. kola ABA lige. 

Sam rezultat ne pokazuje na najbolji način sve ono što se dešavalo u hali "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu. Gosti iz Laktaša bolje uškli u meč i prvu četvrtinu dobili sa 24:19. Ipak, usledio je brzi odgovor domaćih.

Tako, odlični Miljenović, Plavšić i Topić predvodili su napad, pa je usledila serija poena za preokret na poluvremenu, 41:37.

Po dolasku sa odmora, izabrnici trenera Marka Baraća nastavili su u istom ritmu. Domaći su prelomili meč u ovom periodu koji dobili 30:16, a do kraja, gosti nisu uspeli da se vrate, pa je poraz bio neminovan.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Miljenović sa 24 poena i 6 skokova, pratio ga je Topić sa 18 poena, 6 skokova i 9 asistencija, dok je Plavšić postigao 13 poena. Sa druge strane, u timu Igokee najefikasniji je bio Marić sa 14 poena, a pratili su ga Dragan Milosavljević i Mudi sa po 13 poena.

Posle ove pobede, Mega je sada na 8. mestu ABA lige sa skorom od 6 pobeda i 7 poraza, dok je Igokea na 4. mestu sa 9 pobeda i 4 poraza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA