Vreme čitanja: oko 1 min.

Pera Božić izgubio u Parizu, Burg posle produžetka preuzeo prvo mesto na tabeli Evrokupa od Granke

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ulm je izgubio od Turk Telekoma

  • 0
KK Partizan - KK Crvena zvezda, Petar Božić Foto: Marko Todorović

Košarkaši London Lajonsa poraženi su od Pariza na gostovanju u okviru 13. kola Evrokupa na gostovanju, čime su zakomplikovali svoju borbu za drugo mesto i direktan plasman u četvrtfinale ovog takmičenja - 94:77.

Igrači koje sa klupe vodi Petar Božić nisu danas mogli da nađu rešenje za kvalitetnije Parižane, koji su meč rešili tokom treće deonice kada su otišli na dvocifrenu prednost. Potom su je do kraja uspešno održavali.

Parižane je do pobede ponovo vodio Alžirac Hifi sa 26 poena, a Malkolm i Šorts su postigli po 13 poena, dok je Bandža Si dao 10. Za Lajonse je Morgan ubacio 18 poena, a Nelson 15.

U drugim susretima, Burg je posle produžetka uspeo da slomi sastav Gran Kanarije i da tako stigne do 13. trijumfa u ovom takmičenju, a ujedno preuzme prvo mesto od španskog tima u Grupi B - 92:84.

Za Burg je dominirao Majk sa 22 poena, a pratio ga je Braun sa 17, dok je u Granki bolji od ostalih bio čuveni Ej Džej Sloter sa 23 poena, dok je Nikolas Brusino ubacio 15.

U Nemačkoj smo videli šokantan poraz Ulma od Turk Telekoma (79:85), dok je u Španiji Huventud uspešno prebrodio Veneciju (89:81).

(Telegraf.rs)

Video: Avramović poručio: "Voleo bih da se uspesi ponove istim tokom..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA