Vreme čitanja: oko 2 min.

Jokić: "Ne volim ovaj život, tužan sam zbog toga što rade i to je ružno"

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Otkrio je as Denvera da mu ne prija popularnost

  • 8
Nikola Jokić Printskrin: Youtube/Curious Mike

Danima najavljivan, podkast u kom je gost bio Nikola Jokić, a koji je vodio njegov saigrač iz Denvera Majkl Porter Džunior, konačno se ceo pojavio u javnosti!

Jokić je govorio o raznim stvarima, kako poslovnim tako i privatnim, a tom prilikom je poručio da samo želid a živi skormnim životom. I sada, li i kad završi karijeru.

- Ne volim ovaj život. Mi smo samo košarkaši i dobri smo samo u onome što radimo. Ali, mediji su oko nas i plaćeni smo zbog svega toga, medija i popularnosti. Ali biti poznat... Neko to voli, neko ne voli. Kada završim karijeru voleo bih da me niko ne zna - rekao je Jokić i dodao:

- Voleo bih da se moja deca sećaju mene kao oca, ne kao košarkaša. To je moj cilj. Da nemam telefon, to mi je isto cilj. Samo da budem normalan i da živim trenutak. Da budem normalna osoba, da pijem s prijateljima, da se igram s decom, da jašem konje... Tužan sam jer kada odem u bar, restoran ili na utakmicu, svi vade telefone i snimaju me. To je ružno. Samo želim da živim svoj život.

Na pitanje kako se nosi sa pritiskom, Jokić je rekao:

- Kada sam bio ruki bojao sam se pritiska, ali naučio sam da ga prihvatim. Mislim da ako niste uplašeni, ako niste nervozni, ako ne osećate pritisak, onda niste izabrali pravi sport. Mislim da je to normalno i moraš da imaš to. Najvažnije da se pripremiš za taj trenutak. Okej, misliš u glavi, ovaj igrač, publika, igraš u gostima... Pravio sam scenarije u glavi što može da bude u toj dvorani, s tim igračem, već sam to proživeo u glavi. Ponekad je drugačije, ali to te pripremi za sve što može da se dogodi. Od početka, pritisak i strah, ma i sada se bojim i osjećam, pritisak svaku utakmicu, da će me protivnički igrač prebiti, pobediti... Moraš da imaš to.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maxi

    29. decembar 2023 | 14:51

    nikola nije los covek

  • Zoki

    29. decembar 2023 | 15:57

    Pa niko ne treba da zviri ceo Dan u telefony I zaboravi da ima familija,potpuno si u pravo zivi svoj zivot nadvor sa terena

  • uuu

    29. decembar 2023 | 14:51

    Nisi zeleo da igras za svoju zemlju to je uredu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA