Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikola Jović posle povratka u Majami: "Znam da je ovo proces učenja, moram da verujem na tom putu"

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naš reprezentativac pružio je jako dobru partiju noćas

  • 0
Nikola Jović Foto: EZRA SHAW / Getty images / Profimedia

Košarkaši Majami Hita savladali su noćas Golden Stejt Voriorse (114:102) u Kaliforniji, a to pre svega dolazi do izražaja zbog činjenice da nisu igrali neki važni igrači, zbog čega je Erik Spolstra odlučio da pruži priliku i našem Nikoli Joviću koji ni najmanje nije razočarao.

On je uspeo da ubaci 11 poena uz po tri skoka i tri asistencije za 20 minuta provedenih na terenu, što je sasvim dobar učinak uzimajući u obzir da je prethodni period proveo u NBA razvojnoj ligi.

Odlično je naš košarkaš igrao i u odbrani, tako da ne bi bilo ni najmanje čudno da ga možda u narednom periodu i češće vidimo na terenu u dresu Majamija.

On je u svakom slučaju bio jako zadovoljan činjenicom da trener veruje u njega.

- Nedostajalo nam je nekoliko važnih igrača. Mi mlađi smo morali da se istaknemo. Prilika se ukazala, osetio sam da trener veruje u mene, kao i saigrači. To je to. Najvažnije je da smo pobedili, onda osećam da sam i ja obavio posao. Želim da igram, znam da je ovo proces učenja, moram da verujem na tom putu, trenerima i svima u organizaciji - rekao je Jović.

(Telegraf.rs)

Video: Video je blistavu partiju Srbina: Džimi Batler zbog Nikole Jovića seo u avion i doleteo u Viskonsin

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA