Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova trojka Nikole Jovića je oduševila Amerikance: Spolstra mu opet ukazao šansu, on pogađao bez greške

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Majami je ipak poražen na gostovanju Juti

  • 0
Nikola Jović Foto: Alex Goodlett / Getty images / Profimedia

Košarkaši Majamija poraženi su noćas od Jute na gostovanju, a vredi istaći da je u redovima Džezera ponovo nastupao naš sjajani, mladi Nikola Jović. Trener Erik Spolstra ukazao mu je priliku i na poslednjem duelu u ovoj kalendarskoj 2023. godini, a naš košarkaš ga nije izneverio - 117:109.

Odigrao je Majami sasvim dobru utakmicu sve do poslednje četvrtine, kada se dogodio pad, koji je domaćin iskoristio da napravi ključnu razliku. Pred ulazak u taj period bilo je nerešeno, a onda je Hit "zakočio".

Treba istaći da je noćas Jović bio gotovo besprekoran za svojih 10 minuta provedenih na terenu, pa ostaje otvoreno zbog čega nije ostao i malo duže.

Ubacio je šest poena uz dva skoka i jednu asistenciju, a za tri je šutirao 2/2. Dok je on bio na parketu, Majami je bio u plusu od dva poena, što su u ekipi jedino mogli da kažu još Džimi Batler i Hejvud Hejsmit.

Jedna trojka posebno je oduševila Amerikance i navijače Majamija, pošto je Jović uspeo da je pogodi iz ćoška i na sve to preko ruke Laurija Markanena.

Bilo kako bilo, Bem Adebajo je za Majami pružio najbolju partiju sa 28 poena i čak 16 skokova, dok je Tajler Hiro ubacio 25 poena.

Na drugoj strani, za tim Jute se istakao Kolin Sekston sa 22 poena, dok je Kijonte Džordž meč završio sa 21 poenom, a Keli Olinik je imao dabl-dabl od 19 ubačenih poena uz 10 skokova.

Majami posle ovog meča stoji na skoru 19-13 i nalazi se na petom mestu Istočne konferencije.

(Telegraf.rs)

Video: Ognjen Dobrić zna koliko je teško pobediti Partizana pred Grobarima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA