≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Miljenović ušao u Topićeve patike: Doktorska partija Meginog mladog košarkaša, pala je Cedevita Olimpija!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakav meč plejmejkera domaćeg tima

  • 1
KK Mega - KK Cedevita Olimpija Foto: ABA liga, Dragana Stjepanović

Fenomenalna partija Mege na zatvaranju 2023. godine! Ružičasti klub uopšte nije ni osetio odlazak Nikole Topića u Crvenu zvezdu, pošto je palicu maestralno od njega preuzeo danas fenomenalni Stefan Miljenović koji je bio svuda na parketu i na kraju je poveo svoj tim ka pobedi nad Cedevita Olimpijom - 97:86!

Publika u Hali sportova mogla je da maksimalno uživa u košarci ovog poslednjeg dana 2023. godine, pošto smo gledali jedan krajnje efikasan, uzbudljiv, ali i kvalitetan meč. Megina deca su igrala skoro bez greške. a pre svega zrelo i odgovorno u napadu.

U tom smislu je Miljenović kao što smo već pomenuli odigrao svoju partiju karijere, pošto je danas uspeo da ubaci čak 28 poena uz osam skokova i pet asistencija za indeks od 43 bodova!

Imao je adekvatnu podršku i od svojih saigrača, pre svega Nikole Đurišića koji je takođe iskočio ispred sa 18 poena uz još sedam asistencija. Dodao je 15 poena i Uroš Plavšić, sakupio je na sve to i sedam skokova, dok je Petar Kovačević okončao meč sa 10 poena.

Sa druge strane, Džastin Kobs je uspeo da ubaci 22 poena, da podeli devet skokova, a pratili su ga sjajni Jaka Blažič sa 18 poena i bivši igrač Mege, Karlo Matković koji je dodao 15 poena uz osam uhvaćenih lopti.

Meč je, može se reći, prelomljen sjajnom serijom Mege polovinom četvrte četvrtine, kada je tim stigao do dvocifrenog plusa. Mada je Cedevita Olimpija imala šansu da se vrati, previše promašenih slobodnih bacanja koštalo ih je povratka.

Sjajna Mega ostvarila je sedmu pobedu u sezoni i tako je napredovala na tabeli, dok je sa druge strane Cedevita Olimpija pala na 10-4.

(Telegraf.rs)

Video: Ognjen Dobrić zna koliko je teško pobediti Partizana pred Grobarima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    31. decembar 2023 | 18:28

    Kad je Miljenovic igrao Basket taj izvikani topic fe vukao serpe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA