Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksandar Džikić dobio otkaz u Hapoelu: Klub mu se zahvalio emotivnom porukom, a i rečima na srpskom

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Došlo je do kraja

  • 0
Aleksandar Džikić Foto: MN Press

Ekipa Hapoela iz Jerusalima odlučila je i zvanično da otpusti Aleksandra Džikića, koji je bio njihov trener već godinu i po dana. Ova odluka se najavljivala nekoliko dana unazad, dok je sada dobila i zvaničnu potvrdu od samog kluba.

Sve je počelo onda kada je Aleksandar Džikić odlučio da se ne vrati sa ekipom u Izrael posle utakmice u Evropi (koje igraju u Beogradu), što je značilo i to da će vrlo verovatno uskoro doći do kraja saradnje, a i što se dogodilo.

Hapoel je to sve potvrdio putem svojih javnih glasila, a ostavili su i jednu poruku, koja je imala srpski "naslov".

- Hvala Džile! Ne događa se svaki dan ili svake godine da košarkaški klub mora da se rastane sa svojim trenerom zbog razloga koji se ne tiću profesionalnosti. Nažalost, mi sada prolazimo kroz takav slučaj po prvi put. Hapoel Jerusalim sada i zvanično potvrđuje odlazak Aleksandra Džikića, zbog ličnih problema usled sigurnosne situacije u Izraelu. Džile, želimo da ti zahvalimo za divnu godinu i po dana u klubu. Tokom tvog boravka, došli smo do finala Lige šampiona, osvojio si Stejt Kup, kao i Vinter kup, a izgradio si i odličan, veoma kvalitetan tim, koji igra za svoje navijače i za koji ćemo učiniti sve da ostanu zajedno.

- Džile, svi mi u Hapoelu, igrači, treneri, uprava, menadžment, osoblje, navijači... Svi ti zahvaljujemo iz dubine našeg srca za sve što si uradio za ovaj klub. Želimo ti uspeh na svkaom putu koji izabereš. Jerusalim će zauvek biti tvoj dom.

(Telegraf.rs)

Video: Džikić u spomen majci ostavio šal u Pioniru: Navijači ga pozdravili aplauzom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA