≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novinara Denvera oduševio večiti derbi, podelio je snimak Delija uz Jokićev citat

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Atmosfera koju su navijači Zvezde napravili obilazi svet

  • 2
Navijači Zvezde Printskrin: X/@HarrisonWind

Rečenica Nikole Jokića, posle jednog duela između Denvera i Majamija, konačno je postala razumljiva za američku javnost, kada su videli neverovatnu atmosferu sa košarkaškog večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana!

Tu rečenicu, a koja glasi "Brate, ja sam igrao u Srbiji", podsetimo je novinar Denvera Harison Vind koji je na svojim društvenim mrežama podelio snimak iz beogradske Arene.

Vind nije jedini, slično je razmišljao i jedan argentinski novinar, dok su u komentarima stigle zanimljive ideje da se jedan NBA meč odigrao upravo u Srbiji. Tačnije, da Denver i Lejkersi ili Denver i Filadelfija "ukrste koplja" u glavnom gradu Srbije.

Podsetimo, na derbiju između Zvezde i Partizana, koji su crveno-beli dobili sa 86:72, bilo je nešto više od 20.000 ljudi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šeki

    5. januar 2024 | 19:13

    A ko bi pravio atmosferu na tom meču? Sigurno ne bi ni navijači Zvezde, niti navijači Partizana, pa bi taj meč pre ličio na snooker, nego na košarkašku utakmicu. Samo derbi ima tu čar i volju za atmosferom od navijača oba kluba

  • Dušan

    7. januar 2024 | 18:31

    Dva diva da ukrste koševe u Srbiji kupujem kartu odma to bi bilo jedinstveno za sve posetioce Srbije . Dođite u čarobnu Srbiju čekamo vas raširenih ruku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA