≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksa Avramović otkrio kakvo je stanje njegove povrede i kada se vraća na teren

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srebrni reprezentativac sa Mundobasketa otvoreno o povredi

  • 2
Aleksa Avramović Foto: MN Press/Marko Metlaš

Aleksa Avramović, reprezentativac Srbije u košarci, rekao je večeras Tanjugu da oporavak posle povrede ide dobro i da će se uskoro naći ponovo na terenu.

- Ide dobro, danas sam snimio nogu, 80-90 posto je bolje i uskoro ću se naći na terenu - izjavio je Avramović.

U okviru Božićne škole sporta, koju organizuje Sportski centar Pirot, više hiljada mališana svaki zimski raspust provede baveći se sportom ili učeći neki od brojnih zanata, na nekom od ukupno 70 potpuno besplatnih programa.

Avramović je izjavio da je reč o odličnom projektu Grada Pirota.

- Hvala Gradu Pirotu na dočeku i fenomenalnoj organizaciji i ja sam počastvovan što sam ovde. Moja poruka mladima je da duboko veruju u to što rade i da imaju velike ambicije jer će uspeh sam doći. Osećaj je prelep kada vidite pune terene, onda znamo da smo uradili pravi posao i da smo doneli nešto dobro toj deci i odveli ih na pravi put - dodao je Avramović.

Otvarajući Božićnu školu sporta, selektor Svetislav Pešić poručio je da ovakva svetkovina sporta, poput pirotske Božićne škole sporta, ne postoji nigde, ne samo u Srbiji, već i šire.

- Mi Piroćanci smo jedinstveni u svemu pa i u ovome. Želim svima da uživate u ovoj manifestaciji i brojnim sportskim programima - poručio je Pešić.

(Telegraf.rs)

Video: Avramović poručio: "Voleo bih da se uspesi ponove istim tokom..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA