Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakva partija bivšeg igrača Zvezde u Japanu: Ovoliko poena je postigao samo jednom u crveno-belom dresu

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ben Bentil doneo je pobedu Gunmi nad vrlo jakim Šimaneom

  • 2
Ben Bentil Foto: YUTAKA / AFLO / Profimedia

Blista bivši košarkaš Crvene zvezde, Ben Bentil u Japanu! Ovog jutra (odnosno popodneva po tamošnjem vremenu) zabeležio je još jednu odličnu partiju u iznenađujućoj pobedi svoje Gunme nad Šimaneom na domaćem terenu - 90:83.

Čak 22 poena postigao je Bentil, a na sve to je dodao pet skokova i podelio jednu asistenciju svojim saigračima, čime je ujedno bio i najefikasniji košarkaš u redovima domaćeg tima.

Interesantno je da je Bentil samo jednom uspeo da postigne više poena dok je nastupao u redovima crveno-belih sa Malog Kalamegdana. Bilo je to na okršaju ABA lige sa Mornarom odigranom 10. decembra 2022. godine kada je ubacio 26 poena rivalu.

Inače, Bentil se nalazi u fantastičnoj seriji u Japanu u B. Ligi (Prvoj ligi Japana), pošto je na poslednjih devet od 10 mečeva bio dvocifren. Prethodno je na dva meča protiv San Rokers Šibuje ubacio po 15 poena.

Njegova Gumna takmiči se u Istočnoj konferenciji lige u Japanu i trenutno je na skoru 12-15 na šestom mestu sa šansama da se umeša u borbu za najviše treću poziciju.

(Telegraf.rs)

Video: Avramović: Oporavak ide dobro, uskoro se vraćam na teren

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    6. januar 2024 | 09:34

    Ја рекох дао 40+ 🤣

  • Marko

    6. januar 2024 | 15:01

    Hahahahaha, naslov je takav da sam mislio da je dao 222 poena a ono cela 22 🤣 mada kakav igrač je u pitanju to i jeste vest 🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA