≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

KLS: Domaćini sigurni! Vršac ubedljiv protiv Zemuna za nastavak drame u vrhu lige, Metalac prebrodio Zdravlje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve se zakuvava

  • 0
Košarkaška liga Srbije Foto: kls.rs

Finiširano je i 16. kolo Košarkaške lige Srbije, gde su ekipe Vršca i Metalca upisale pobede protiv Mladosti iz Zemuna i Zdravlja iz Leskovca na svojim terenima.

Vršac je ove sezone jedna od najboljih ekipa lige, što pokazuje i iz kola u kolo, dok su sada upisali i svoju 12. pobedu u ovom takmičenju, čime su se izdvojili na tabeli sa Spartakom i Zlatiborem, koji imaju identičan broj poena, dok je jedino Vojvodina bolje rangirana sa trijumfom više.

Oni su na svom terenu dočekali Mladost, koja se nalazi na začelju tabele, a bili su ubedljivi sa 89:78, gde ih je predvodio Filips sa 27 poena, dok je Simić dodao 21. Kod Zemunaca je najbolji bio Vasić sa 21 poenom.

Kada je reč o duelu Metalca i Zdravlja, Valjevci su upisali svoju osmu pobedu, dok imaju i isti broj poraza, a Leskovac je ostao na poslednjem mestu sa samo četiri trijumfa.

Metalac je do ove pobede vodio Daj sa 17 poena i 1 skokova, a dvocifreni su bili još i Duran sa 16, Grubor je dodao 14, Armstrong 11, dok je Lešić meč završio sa 10 poena.

Kod Zdravlja su Harvi i Marinković dali po 21 poena, Kalahan je dodao 18, dok je Dugalić meč završio sa 10 poena i 10 skokova.

(Telegraf.rs)

Video: Direktor KLS bez odgovora na to zašto se nisu pojavili predstavnici Partizana. To je pitanje za njih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA