≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bogdan Bogdanović napušta Atlantu? Hoksi žele da uđu u obnovu tima, pa nisu zadovoljni Srbinom

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski reprezentativac bi mogao da nađe novi tim

  • 10
Bogdan Bogdanović Foto: Tanjug / AP

Srpski reprezentativac i košarkaš Atlanta Hoksa Bogdan Bogdanović bi uskoro mogao da promeni sredinu usled novih ambicija tima.

Kako javlja Mark Stejn, Hoksi nisu zadovoljni učinjenim u posednjih nekoliko godina i svoj "ribilding" ne vide kao uspešan, pa žele da uđu u novu obnovu tima.

Jedan od igrača koji bi mogao da napusti tim je upravo naš košarkaš, a spominju se i Dežonte Marej, Diandre Hanter, Klint Kapela.

- Atlanta je odlučna da gradi tim oko Trea Janga i Džejlena Džonsona pod trenerom Kvinom Snajderom. To znači da su Dežonte Marej, Deandre Hanter i Klint Kapela na listi za trejd. Takođe, očekuje se da sjajni šuter Bogdan Bogdanović privuče veliku pažnju, ništa manju od bilo koga drugoga iz sastava Hoksa - napisao je Stejn.

Bogdan je u tim Hoksa stigao iz Sakramento Kingsa 2020. godine, a ove sezone prosečno beleži 17,7 poena, 3,3 skoka i 2,8 asistencija.

(Telegraf.rs)

Video: Brutalno zakucavanje Bogdanovića pa u sledećem napadu neverovatna trojka: Vrhuska partija Bogdana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rej

    7. januar 2024 | 11:32

    Neka se Bogdan vrati u Partizan pa sa njime da se ide iduće godine na fajnal four Eurolige!

  • Al

    7. januar 2024 | 16:47

    Bogdanovic sa ovim prosekom može opusteno u Lejkerse i to za mnogo bolji ugovor a oni nek puste Janga da im pravi tim pa ce daleko dogurati.

  • Dule

    7. januar 2024 | 11:51

    Kladim se da hoce Topica..ma 1000 % ..pod jednim uslovom..Da pojede sve banane sto mu je Kaboklo spakovao prije par dana..jedino tako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA