≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najbizarniji način ikada na koji se tim plasirao na Kup Koraća: Rival nije zakazao meč, debitant u istoriji

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatno...

  • 1
Žućkova levica, Kup Radivoja Koraća Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

Događalo se relativno često da na Kupu Radivoja Koraća imamo debitante iz sredina iz kojih smo to najmanje očekivali, ali ovogodišnje izdanje ostaće upamćeno po presedanu!

Kup Srbije drugog stepena ušao je u samo završnicu i na osnovu parova polufinala već smo znali da ćemo gledati makar jedan klub koji se nikada nije našao u glavnom žrebu prestižnog domaćeg takmičenja. Kako je finalistima zagarantovan uspeh bilo je jasno da će na Kup Koraća Dinamik ili Čačak 94 (koji nikada nije do sada imao tu čast) i pobednik duela koji se izgleda neće ni odigrati.

Hercegovac iz Gajdobre je trebalo da gostuje Mladosti u Smederevskoj Palanci ove srede u istorijskom meču koji bi nekome doneo i najveći uspeh, ali domaćin nije zakazo susret na vreme pa je Košarkaški savez Srbije otkazao susret.

Propozicije kažu da će konačna odluka ići u prilog Hercegovcu, koji je na Instagramu i objavio da očekuje takav epilog i odluku KSS-a.

Zaista bizarna situacija koja verujemo neće nimalo smetati sastavu iz Gajdobre, koji je inače osnovan 2019. godine 17 godina nakon gašenja ekipe istog naziva.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by KK Hercegovac Gajdobra (@kk_hercegovac_gajdobra)

(Telegraf.rs)

Video: Košarkaši Zvezde osvojili Kup Radivoja Koraća

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darosava

    10. januar 2024 | 13:15

    Svetski poznato ime Radivoja Koraća ne zaslužuje da se pod njegovim imenom igra nekakav kup u ovoj Stradiji. Nekada evropski klubovi igrali u kupu sa njegovim imenom, a danas???? Sramota koliko mi možemo baciti u blato sve što je dobro, plemenito a na površinu izvući sav mulj koji Stradijom korača i pametuje. Spašavajte od daljnjeg blaćenja Žućkovo ime nedostojnih ni ime da mu pomenu a kamo li da se bave Žućkovim sportom. Veliki čovek, gospodin, patriota i sportista to ne zaslužuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA