Vreme čitanja: oko 1 min.

Čuveni NBA igrač isprozivao Denver: "Stavili ste Jokića u središte toga, on ne zna šta se dešava"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Entoni je poprilično ljut na Nagetse zbolg toga što su Jokiću dali dres sa brojem 15

  • 8
Karmelo Entoni Printskrin: X/@7PMinBrooklyn

Čuveni NBA košarkaš Karmelo Entoni, svojevremeno igrač Denvera, izzavao je određene kontroverze tokom gostovanja u jednom podkastu i reči koje je tamo izrekao na račun Nagetsa!

U sve to je uključio i Nikolu Jokića, te je tvrdio da je Denver namerno dao dres sa brojem 15 Srbinu kako bi naškodio Entoniju i izbrisao sve što je ovaj uradio za klub.

- Bio je to mali manevar. Nisu mislili "Ej, imamo brojeve da biraš", već je bilo "Evo, tvoja je petnaestica. Vi ste stavili Jokića u središte toga. On ne zna šta se dešava… Mogao je da ga nosi jer je želeo da oda počast, ali verujem da su mu dali 15 da pokuša da izbriše ono što sam uradio - rekao je Melo i nastavio:

- Je***e, šta se dešava? Stvarno su mu dali "petnaesticu"? Onda počnete da razmišljate, sve je to zbog svega što su pisali o meni "Hteo je da ode, hteo je da uradi ovo"... Pokazali su nepoštovanje i time želeli da izbrišu sve što sam uradio. Rekli ste ostatku sveta da sam mrtav. Nikada nisam loše pričao o vama.

Jokić je sada zaštitno lice franšize, što je Entoni prepoznao.

- Kada sada pomislite na 15 u Denveru, ovoj generaciji, pomislite na Džokera. I nema ništa u vezi sa tim. Samo, to su bile dve različite generacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    12. januar 2024 | 08:24

    Da si stvarno nešto uradio za Denver i ostavio trag,odavno bi Denver taj broj povukao al pošto se ne gleda samo košarka već i kakav si čovek onda imamo odgovor što nisu što sa ovakvom izjavom samo si potvrdio.

  • Ivan

    12. januar 2024 | 08:35

    Brojevi ne igraju košarku Karmelo.

  • kojo

    12. januar 2024 | 08:45

    Mislim da sam čuo za ovoga Entonija, ali nema šanse da bi ikad pogodio koji mu je bio broj dresa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA