Vreme čitanja: oko 1 min.

KLS: Vojvodina i Spartak silni, Džoker dobio u Užicu, a Radnički sačuvao svoj dom u Kragujevcu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Još dosta zanimljivih utakmica

  • 0
Košarkaška liga Srbije Foto: kls.rs

Jedno od najzanimljivih takmičenja u košarci ove sezone jeste Košarkaška liga Srbije, gde se čak četiri ekipe bore za prvo mesto, a gde prednjači Vojvodina iz Novog Sada, koju u stopu prati subotički Spartak, a obe ekipe su upisale pobede u 17. kolu.

Ove sezone je KLS i dosta jaka, što samo pokazuju ekipe, koje konkurišu za neko od vodećih mesta na tabeli, iako se prvoplasirana ekipa već nazire.

Upravo je Vojvodina, trenutno vodeća na tabeli, na svom terenu dočekala Vršac, koji je na trećoj poziciji, ali su ih sigurno savladali sa 80:72, a gde je najbolji bio Džared Kaningem sa 19 poena, dok je Savić dodao 17. Kod Vršca je najbolji bio Simić sa 17 poena i 10 skokova.

Dosta je zanimljivo bilo i u Subotici, gde je domaći Spartak igrao protiv Sloge iz Kraljeva, ali gde je ekipa Vlade Jovanovića bila jako ubedljiva sa 99:80. Najbolji na meču je bio Simeunović u poraženoj ekipi sa 20 poena, dok su Barna i Bojić za Spartak postigli po 19 koševa.

Od ostalih rezultata, Dinamik je u Leskovcu bio bolji od Zdravlja sa 88:67, Džoker je savladao Slobodu u Užicu sa 94:82, Radnički iz Kragujevca je sa 99:87 bio bolji od Novog Pazara, dok je Mladost iz Zemuna dobili Metalac sa 105:96.

REZULTATI:

Spartak - Sloga 99:80

Sloboda - Džoker 82:94

Leskovac - Dinamik 67:88

Radnički - Novi Pazar 99:87

Mladost Zemun - Metalac 105:96

Vojvodina - Vršac 80:72

(Telegraf.rs)

Video: Direktor KLS bez odgovora na to zašto se nisu pojavili predstavnici Partizana. To je pitanje za njih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA