Vreme čitanja: oko 1 min.

Bogdan Bogdanović bio solidan, ali nedovoljno: Atlanta ubedljivo poražena od Vizardsa!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije imao sreće naš reprezentativac

  • 0
Bogdan Bogdanović Foto: Tanjug/AP

Ekipa Atlanta Hoksa, za koju nastupa naš Bogdan Bogdanović pretrpela je ubedljiv poraz na svom terenu od Vašington Vizardsa sa 127:99, čak i uprkos odličnoj partiji upravo kapitena naše reprezentacije, koji u poslednje vreme igra odlično.

Bogdan Bogdanović je u poslednje vreme pokazao da se na njega i te kako može računati, ali čak i njegove dobre partije nekad nisu dovoljne da ekipa pobedi.

To je bio slučaj i ovoga puta, gde su Vizardsi odličnom trećom deonicom došli do ubedljivog trijumfa.

Bogdanović je bio solidan, postigao je 14 poena, a pratili su ga samo Marej sa 13, odnosno Bej 16 i Trej Jang sa 21, dok je ostatak tima ostao uspavan. Kod Vizardsa je najbolji bio Kajl Kuzma sa 29 poena, 20 je dodao Pul, a Avdija 19.

Što se tiče same utakmicek bila je u egalu tokom prve deonice, kada su Vizardsi na poluvremenu već otišli na +11. Činilo se kao da je tu već sve gotovo, ali su tek treću deonicu odigrali skoro pa savršeno. Postigli su 41 poen, što je bilo dovoljno da dođu do ubedljivog trijumfa.

Ovo je tek sedma pobeda Vizardsa u NBA ligi, dok je Atlanti ovo 23 poraz iz 38 odigranih mečeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA