≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mitrović o Borcu i novom pojačanju: "Bilo je nezgodno zbog ludačkog ritma, nadam se da će nam Smart pomoći"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli se vratili na pobednički kolosek u ABA ligi

  • 0

Luka Mitrović je posle pobede Zvezde nad Borcem iz Čačka u 16. kolu ABA lige poručio da je najvažnije da je ostvarena pobeda jer je meč došao u nezgodnom momentu, gde crveno-beli zbog povreda nisu mogli da računaju na Nedovića, Teodosića i Topića.

- Nezgodan meč, u nezgodnom trenutku posle svih tih povreda i dva vezana dupla kola i ludačkog ritma. Utakmica protiv rivala gde morate da držite nivo igre da biste slavili. Borac ima kvalitet što su pokazali u jednom momentu, posebno u drugoj četvrtini, ali imali smo ozbiljan pristup u svim ostalim četvrtinama i rutinska pobeda bez nekih trzavica - rekao je Mitrović.

Novinari su mu predočili da je ovo njemu bila 430 utakmica u dresu Zvezde i da su na večnoj listi ispred njega samo Branko Lazić i Ognjen Dobrić.

- Ne razmišljam o tim brojkama, nisam se time nikada opterećiveo. Ja samo gledam da svaka bude sa željom kao prva. Dobrića možda i stignem, Lazića teško - uz osmeh je poručio Mitrović.

Upitan je i o Džavonteu Smartu, novom pojačanju crveno-belih, o kojem nema mnogo informacija, ali se nada da će biti pomoć za ekipu.

- Saznao sam pre nego što sam došao u halu, nadam se da će nam pomoći, ne znam puno o momku, ali trenutno nam je svaka pomoć dobrodošla, tu smo da mu pomognemo da se prilagodi - rekao je Mitrović.

(Telegraf.rs)

Video: Davidovac posle pobede nad Borcem: Da nisam dao onu asistenciju Tea, "precrtao" bi me

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA